Käytäntö

Pelipaikka

Peli pelataan Parkvillan huvilassa, osoite Parkvillanpolku 4, Espoo. Pelipaikalla ei ole omaa parkkipaikkaa, joten paikalle kannattaa mahdollisuuksien mukaan saapua joko kimppakyydeillä tai julkisilla kulkuvälineillä. Pelipaikka sijaitsee kävelymatkan päässä Leppävaaran juna-asemasta.

 

Pelimaksu

Pelimaksu on 45 euroa, Harmaasudet ry:n jäsenille 40 euroa. Tili, jolle pelimaksu maksetaan, ilmoitetaan pelaajille sähköpostitse. Pelimaksu tulee maksaa 30.9. mennessä, tai olla yhteydessä pelinjohtoon ja esittää maksusuunnitelma. Mikäli pelaaja ei maksa pelimaksua eikä myöskään ole pelinjohtoon yhteydessä, tilalle etsitään uusi pelaaja. Pelimaksuja ei lähtökohtaisesti palauteta, vaikka pelaaja joutuisikin perumaan pelin, ellei tilalle saada uutta pelaajaa, joka on halukas maksamaan täyden pelimaksun.

Pelin aikataulu

Pelin tarkempi aikataulu ilmoitetaan myöhemmin, mutta pelille alku- ja loppubriiffeineen kannattaa varata koko päivä.

Ruokailu

Pelissä tarjotaan sekä suolaista että makeaa syötävää, ei kuitenkaan varsinaista lämmintä ateriaa, mutta esimerkiksi piiraita ja voileipiä. Lisäksi tarjotaan kahvia ja teetä. Ennen peliä pelaajilla on mahdollista syödä omia eväitä pelipaikalla.

Turvallisuus

Pelissä hyödynnetään soveltuvin osin Turvallisempaa larppausta -materiaalipakettia ja sen ohjeita. Peliin nimetään 2-3 turvahenkilöä, joiden puoleen voi pelin aikana ja sen jälkeen kääntyä niin häirintätilanteissa kuin muissakin ongelmatilanteissa matalalla kynnyksellä. Pelin alkubriiffin yhteydessä käydään läpi turvamekaniikat ja harjoitellaan lyhyesti turvasanojen ja -mekaniikkojen käyttöä.